CLIENTS

Повече от1000

изпълнени проекти

Повече от100 клиента

в различни сектори

Сектор транспорт: Въздушен и железопътен

Летище Шереметиево

Основната въздушна порта на страната, една от петте основни летища в Москва и региона на Москва, е сред лидерите по отношение на пътническия трафик в Русия и двадесетте най-големи летища в Европа.

OJSC Terminal

ОJSC Terminal управлява международния терминал D на летище Шереметиево. Една от стратегическите цели на компанията е да създаде международен летищен център, който заема водеща позиция сред европейските летища по отношение на безопасността на пътниците и въздушните превозвачи.

MC Basel Aero

Компанията е основана през 2007 г., управлява летищните активи на “Basic Element”. От юни 2012 г. – съвместно предприятие на Basic Element, Sberbank на Русия и Changi Airports International (изцяло притежавано дъщерно дружество на Changi Airport Group). Понастоящем “Basel Aero” включва летища в Краснодар, Сочи, Геленджик и Анапа. Летищата обслужват повече от 7% от общия пътнически трафик и 1,5% от общия поток на товари в Русия. Стратегията за развитие на Basel Aero включва повишаване на оперативната ефективност на активите и разширяване на бизнеса.

Международно летище Сочи

То е едно от десетте водещи летища в Русия за пътнически трафик по вътрешни маршрути. През 2010 г. бе открит нов комплекс от летищни терминали на летището с площ от 65 хил. Кв.м, което значително повлия на нарастването на пътническия трафик. През 2010 г. летището обслужва 1.9 милиона пътници. През 2011 г., 2, 083 милиона пътници. През 2012 г. – 2, 12 милиона пътници. В продължение на три години пътническият трафик нарасна с почти 12%. През 2013 г. международното летище в Сочи е признато за най-доброто регионално летище в Русия. През 2014 г. летището в Сочи ще се превърне в основен въздушен портал за Олимпийските игри.

Летище Геленджик

Първото летище през последните 25 години в Русия, построено “от нулата”. Строителството започна през 2005 г. През следващите пет години бяха построени модерен комплекс от въздушни терминали и писта за излитане и кацане. Първият търговски полет се състоя на 29 май 2010 г. Новата писта в Геленджик с размери 3100 × 45 м е един от най-добрите в Русия. Капацитетът на терминала е 140 пътници на час. В момента е разработен първият етап на нов терминал с площ от около 8 000 кв. м. Проектираният терминал ще има 4 бюра за качване и капацитет от 454 пътника на час. Сградата на съществуващия терминален комплекс ще бъде превърната в товарен терминал.

Международно летище Краснодар

През 2007 г. Министерството на транспорта на Русия включва международното летище Краснодар като една от 12-те основни международни авиокомпании на страната. Днес летището Краснодар има важно стратегическо значение за страната, тъй като е южната й въздушна порта въз основа на резултатите от пътническия трафик за 2011 г. Краснодар се нарежда на първо място в южния регион, пред Ростов и Сочи. През 2012 г. летището е превозило 5,5 милиона пътници. Въз основа на партньорството за държавно и частно инвестиране на летище Краснодар се планира реконструкцията на летището, БВП, както и проектирането и изграждането на нов комплекс от терминали за въздушен транспорт.

FKP Северни летища

FKP “Airports of the North” оперира 24 летища, разположени в Република Саха (Якутия). Една от задачите на предприятието е развитието на основна въздушна комуникационна мрежа в Далечния север.

Летище Москва

Авиокомпанията, базирана на летище Шереметиево, е един от лидерите на пазара за наземно обслужване на въздушни товари.

Летище Раменское / Громова

Главната писта на летището е най-дългата не само в Русия, но и в Европа (5403 м).

OAO Машиностроителен завод Демиковски

Най-голямото руско предприятие за разработка и серийно производство на електрически влакове на крайградски и регионални комуникации на директен и променлив ток. Той произвежда повече от 80% от всички електрически влакове, произведени в Русия и е най-голямото предприятие в Европа по брой произведени електрически автомобили.

OJSC Елара

Водещ руски производител на системи за летателна навигация, системи за автоматично и дистанционно управление, бордови компютри и дисплейни системи за военни и гражданска авиация.

Институт за научни изследвания на автоматиката и съобщенията в железопътния транспорт (NIIAS)

Основен институт на железопътния транспорт в създаването на комплекси и системи за осигуряване на безопасността на движението, управление на трафика, поддръжка на геоинформацията, мониторинг на състоянието на подвижния състав и железопътната инфраструктура.

Федерална държавна единица предприятие ATM Corporation

Федерална държавна единица предприятие ATM Corporation отговаря за обслужване на въздушното движение и съществена част от него е управлението на въздушното движение във въздушното пространство на Руската федерация.

FGUP Lenaeroproekt

Изследователски и изследователски институт по въздушен транспорт.

Научен и образователен център ABINTECH

Една от водещите образователни организации в Русия, специализирана в областта на авиационната сигурност.

Международно летище Нижни Новгород

Международно летище, обслужващо Нижни Новгород и района.

Технически колеж по гражданска авиация в Рилск

Образователен и производствен комплекс, клон на Московския държавен технически университет по гражданска авиация.

Индустриален сектор

gazprom

Газпром

Една от най-големите и бързо развиващи се петролни и газови компании в Русия, сред петте водещи руски петролни компании по отношение на производството и рафинирането на нефт, както и продажбата на петролни продукти. Продуктите на “Газпром Нефт” се изнасят в повече от 50 страни по света и се продават в цялата Руска федерация.

Роснефт

Роснефт е интегрирана петролна компания, притежавана главно от правителството на Русия. Роснефт е със седалище в квартал Балчиг, близо до Кремъл, по река Москва.

Зарубежнефт

Най-старото предприятие в нефтената и газовата индустрия в Русия. Участва в разработването и изпълнението на проекти за интегрирано проучване и разработване на нефтени и газови депозити в чужбина.

Нефтена рафинерия Slavneft-Yaroslavnefteorgsintez

Най-голямата нефтена рафинерия в северната част на Русия. Намира се в Ярослав.

Петролна рафинерия КИНЕФ

Най-голямата нефтена рафинерия в северозападната част на Русия. Намира се в град Кириши, регион Ленинград. Произвежда около 30% от цялото гориво с ниско съдържание на сяра в Русия.

Татнефт

Татнефт е руска вертикално интегрирана нефтена и газова компания със седалище в град Алтетиевск, Република Татарстан. Това е шестата по големина петролна компания в Русия.

Московска рафинерия

Едно от водещите предприятия в нефтопреработвателната промишленост и най-големият доставчик на нефтопродукти на пазара в региона на Москва.

Компания за рафиниране на нефт Рязан

Най-голямото предприятие за преработка на TNK-BP. Намира се в Рязан.

The Balkan Star

Най-старата тютюнева фабрика в Русия. Тя принадлежи на международната тютюнева компания Imperial Tobacco. Намира се в Ярославл.

UC RUSAL

Най-големият производител на алуминий в света и една от най-големите частни компании в Русия.

Държавната фабрика на Рязан

Най-голямото руско предприятие за серийно производство и поддръжка на радарни системи.

Тютаев моторен завод

Голямо машиностроително предприятие, специализирано в производството на дизелови двигатели за различни видове тежко оборудване. Той се намира в град Тутаев, регион Ярослав.

Aldanzoloto GRC

Най-големият производител на злато в Република Саха (Якутия).

Russian paints

Една от водещите компании в руската индустрия за боядисване и лакиране. Нейната марка “Yaroslavl Paint” е втората най-известна сред професионалните потребители в страната. Намира се в Ярослав.

PC Chemical Plant LUCH

Водещ производител на продукти за детска креативност.

Машинен завод “Агат” Гаврилов-Ям

Голяма машиностроителна инсталация, специализирана в производството на гориво-регулиращо оборудване за авиационни двигатели. Намира се в град Гаврилов-Ям в района на Ярослав.

Yarpolimermash-Tatneft

Една от водещите предприятия в Русия в областта на разработването и производството на оборудване и аксесоари за гуми и пластмаси.

Банков сектор

Централната банка на Руската федерация

Централната банка на страната, основната връзка на банковата система на Русия.

Northern bank of the Savings Bank of the Russian Federation

Една от най-големите банки в Русия. Northern bank на Сбербанк обхваща районите Ярослав, Кострома, Иваново, Вологда, Архангелск и автономен район Ненец.

Угра банк

Универсална търговска банка, която предоставя цялата гама от банкови услуги за юридически и физически лица.

Яринтербанк

Една от най-големите банки в района на Ярослав.

Севергазбанк

Голяма търговска банка оперира на територията на северозападните райони на Русия.

Ярсоцбанк

Една от най-големите банки в района на Ярослав. В момента най-големият клон на Promsvyazbank.

Банка на Централната банка на Русия

Военна банка

Държавен сектор 

Федерална служба за транспортен надзор

Федерална агенция за въздушен транспорт

Администрация на района на Ярослав

Служба на Федералната служба за сигурност на Руската федерация за района на Ярослав

Администрация на Федералната хазна за района на Ярослав

Арбитражният съд и прокуратурата на района на Ярослав

UGIBDD на дирекция “Вътрешни работи” на регион Ярослав

Централен военноморски арсенал

Федерална пътна агенция

GUPTI YAO

Институции на културата и спорта

Държавен исторически музей

Най-големият национален исторически музей на Русия, разположен на Червения площад в Москва.

Държавни архиви на региона Ярослав

Държавна институция, поддържаща неразделна база данни на цялата архивна документация за района на Ярослав.

Спортен комплекс Арена-2000. Локомотив

Един от най-големите ледени дворци в Европа и признат хокеен център в Русия. Намира се в Ярослав.

“Локомотив” зала за вътрешно обучение

Модерен леден комплекс, предназначен за тренировки и шампионати сред младежките хокейни отбори. Намира се в Ярослав.

Международен център за ски бягане Демино

Спортен и възстановителен център, разположен на левия бряг на река Волга в района на района на района Ярослав. От 2006 г. “Демино” заема сцената на Световното първенство в ски бягането.

Търговска и обслужваща зона

Тойота Център

Най-голямата разрешена мрежа за продажба и сервиз на автомобили Toyota.